Miele mosógépek

A mai felgyorsult életmód korában, amikor a technológiai fejlesztések már zökkenőmentesen épülnek be a mindennapi életünkbe, a régi mosógépek elavulttá váltak. A Miele készülékei igazi úttörőként jelentek meg a háztartás világában, hiszen olyan innovatív megoldásokat kínálnak, amelyek nemcsak egyszerűsítik, hanem emelik is a mosási élményét.

Egy régi mosógép szép és jó, csak éppen mosni nehéz vele

Egy elsőgenerációs, avagy régebbi mosógép manapság már nehezen tud lépést tartani a modern élet tempójával. A kezdetleges mosási funkcióik és alkalmazkodóképességük hiánya nehézkessé és időigényessé teheti a mosási folyamatot. Például órákig megy egy ciklus, nem tehetünk bele akármilyen kényes ruhaneműt, a kézi mosószer-adagolás során számolgatni kell, a textíliák pedig gyűrötten jönnek ki a dobból. Arról nem is beszélve, hogy a régebbi készülékek még aligha tudnak odafigyelni a takarékoskodásra, ami felesleges víz-és energiafogyasztáshoz vezet.

A régi mosógépek ideje tehát kétségtelenül lejárt, és egyre jobban felkerekedett az igény az olyan készülékek iránt, amelyek fel tudják venni a tempót a változó igényekkel. Ebben a megközelítésben egy Miele mosógép már újradefiniálja a mosás fogalmát. Nemcsak a régebbi modellek korlátait küszöbölik ki, de olyan funkciókkal kecsegtetnek, amelyek maximálisan igazodni tudnak ehhez az életstílushoz.

Miele mosógép: A házimunka is válhat élménnyé

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Miele évek óta élvonalvezető a háztartási készülékek piacán. A gyártó a legmodernebb technológiákkal és felhasználó-központú funkciókkal pakolta tele a készülékeit, amelyek nem csak megfelelnek, hanem meg is haladják az elvárásokat. Íme néhány ígéretes funkció a teljesség igénye nélkül:

Automatikus mosószer-adagolás: A Miele mosógép TWINDOS® rendszerével a kézi mosószer-adagolás már a múlté. Az egy gombnyomásra elérhető automatikus adagoló funkció nemcsak tökéletes tisztaságot biztosít, de mindezt páratlan pontossággal teszi. Vége tehát az örökös mateknak, és még spórolhatunk is vele, hiszen akár 30% mosószert takaríthatunk meg a kézi adagoláshoz képest!

PowerWash technológia: A Miele PowerWash technológia minden egyes töltésnél újraértelmezi a takarékoskodás fogalmát. A PowerWash-sel felszerelt Miele mosógép modellek amellett, hogy a legmagasabb szintű tisztítási teljesítményt nyújtják, a QuickPowerWash programmal például mindössze 49 perc alatt varázsolnak nekünk patyolattiszta ruhákat.

Mennyiségi automatika: A legtöbb Miele mosógép rendelkezik automatikus töltetfelismeréssel, ami az egyik zászlóshajója az intelligens mosás fogalmának. A készülék egyfajta önjáró módon elemzi az aktuális töltetet, és ehhez a mennyiséghez fogja igazítani a szükséges víz- és árammennyiséget: se több, se kevesebb nem lesz.

Textilkímélő dob: Kifakult, kinyúlt, netán összement? A Miele értékálló kezelést nyújt a szövetek számára! Ezek a mosógépek már méhsejtcellás felületű dobbal vannak felruházva, ami finom vízfilmet hoz létre a dob és a ruhanemű között: nemcsak, hogy nem sérülnek meg a szövetek, de szinte siklani fognak rajta.

Elővasalás gőzzel: A Miele készülékeivel vége az órákon át tartó vasalásnak! A mosóprogram végén egy simító program is életbe lép, és a keletkező gőznek hála kevesebb gyűrött ruhaneműt kapunk: akár felére csökken a vasalási idő.