vászonkép

Ahogy közeledik az év legromantikusabb ünnepe, egyre többen fedezik fel a vászonképek varázslatos világát, és ez egyáltalán nem véletlen. A közös emlékek és szerelmünk legszebb pillanatai ugyanis új életre kelhetnek általa a lakásunk falán.

Kacatok helyett örök életre szóló emlék!

Az ajándék sokkalta inkább egy érzelemmel teli üzenet. Egy gondosan kiválasztott, személyre szabott meglepetés jóval mélyebb benyomást hagy, mint egy szokványos tárgy. A sablonos ajándékok helyett tehát érdemes olyan megoldásban gondolkodni, amely valódi mosolyt csal a másik fél arcára. Ilyen a vászonkép készítés lehetősége is!

Miért pont a vászonkép készítés?

Hagyományos faliképek, látható fa keretek, tükröződő üvegfelület? Már a múlté! Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy leakasztják a szögről a régi faliképeket, és gyönyörű vászonképekre cserélik azokat. A vászonkép ugyanis egy olyan ultramodern fényképelőhívási technológia, ami már-már feszegeti a művészeti alkotás fogalmát: az általad kiválasztott digitális fényképet valamilyen vászonra (pl. pamut) nyomtatnak ki, majd az egész kompozíció egy vakrámát, avagy láthatatlan keretet kap, ami megadja az egésznek a 3D térhatását.

A vászonkép készítés során választhatunk közös képeket vagy akár olyan témákat, amelyek az egyedi érdeklődési körünkre utalnak. Egy ilyen ajándék nemcsak vizuális élvezetet nyújt, hanem a kapcsolatunkat is megerősíti a személyes érintettsége révén. A közelgő Valentin nap alkalmával tehát ne a megszokott, sablonos ajándékok közül válasszunk, hanem végre merjünk egy kicsit több személyességet és egyediséget belecsempészni az ajándékozásba! A vászonkép készítés egy olyan szeretetteljes üzenet, amely örökre megmarad az emlékezetünkben, na meg aztán a közös lakásunk falán.

A tökéletes ajándék az ajtódon kopogtat: vászonkép készítés

A vászonképek természetükből adódóan testesítik meg a tökéletes ajándék fogalmát, se több, se kevesebb, hiszen maga a közösen átélt élmény lenyomata lesz az, amit átadunk a másik félnek, és aligha létezhetne ennél szebb meglepetés.

És hogy miért is mondjuk, hogy az ajtódon kopogtat? Ha a Vászonkép Webáruházra szavazol, akkor nem csak, hogy 300 DPi nyomtatási minőségű remekművel lepheted meg a másikat, de örökre elfelejtheted a kígyózó sorokat és az üzletekben való, izzasztó járkálást! Csupán annyi dolgod lesz, hogy a közös fényképeitek közül kiválaszd a tuti befutót! Ezután csak töltsd fel a weboldalukra, találd meg a megfelelő méretet a közel 140 féle variáció közül, és dönts a keretvastagságáról (2 vagy 4,5 cm)! Ami pedig még ennél is ígéretesebb, hogy ehhez elegendő csupán valamilyen okos eszköz, például mobiltelefon, tablet vagy számítógép. Miután elküldted a rendelésedet, nincs más hátra, mint kényelmesen hátradőlni, hiszen az elkészült, gondosan becsomagolt mesterművet egészen a küszöbödig viszik! Ha tetszik az ötlet, ne habozz leadni a rendelésedet, még időben vagy!